• Doe mee met de gratis online Webinar "Opladen en vertrouwen"

  *****************************************************

  Het Webinar is inmiddels voorbij, maar als je je hieronder alsnog aanmeldt krijg je het linkje naar de opname!

  ******************************************************

  Of je het nu wilt of niet, je leven wordt beïnvloed door de maatregelen rondom het corona virus. Alle reuring kan er voor zorgen dat je moeilijker bij jezelf kunt blijven. Hierdoor kun je je moe voelen, gespannen, en zelfs angstig.

  Door al je nieuwe omstandigheden heb je misschien nog niet een balans gevonden waarin je weer kunt opladen en kunt vertrouwen op de veerkracht van de natuur. De kans is groot dat je eerst in een soort van overlevingsstand terecht bent gekomen. In deze stand is het level van stresshormonen in je lichaam hoog. Je blijft vaak maar doorgaan zonder rust te nemen, of misschien bevries je zelfs en komt je niets meer uit handen.

  Om je weer terug bij jezelf te brengen geef ik woensdag 25 maart om 20.00 uur een gratis webinar met een Durf te Rusten yoga nidra les. Door middel van uitleg, lichte fysieke oefeningen en yoga nidra meditatie help ik je om weer contact te maken met jezelf. Het gaat erom dat je even niet meer wegduwt wat er allemaal in je omgaat, maar zacht en liefdevol erkent wat er gebeurt. Hierdoor haal je de angel uit je gevoelens en kosten ze niet meer zoveel energie.

   

  Praktisch:

  • Doe je ook mee woensdag om 20.00 uur? Meld je dan hieronder aan met je naam en emailadres.
  • Ook als je er niet live bij kunt zijn mag je je aanmelden, er komt een replay beschikbaar via youtube.
  • Je krijgt een link in je mail naar de online bijeenkomst via Zoom. Dit is een webinar programma waarin je ook zelf je camera en geluid kunt delen. Je bent van harte welkom om je ook te tonen zodat ik weet wie er mee doet, maar ook als je dat liever niet doet ben je van harte welkom! Dit is je eerste uitnodiging om bij jezelf te blijven en te doen wat voor jou goed voelt.
  • Je moet eerst een klein programmatje downloaden voordat je mee kunt doen, dat kun je doen via https://zoom.us/test zo kun je zonder dat er iemand meekijkt spelen met de functies zodat je woensdag ontspannen kunt inloggen!
  • Het duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van de vragen die er zijn is er daarna een 'afterclass'.
 • Wie ken jij die ook graag mee zou doen?

  Deel deze pagina met iedereen waarvan je denkt dat ze dit ook waardevol vinden!
  Zo verspreiden we meer vertrouwen, dat maakt deze periode voor iedereen gemakkelijker!