Gratis 'Terug naar je Hart' meditatie


Download hier de gratis Durf te Rusten yoga nidra meditatie en breng jezelf terug naar je hart.

Na het inschrijven ontvang je meer inspiratie, maar alleen als jij dat wilt. Je kunt je in elke mail uitschrijven.

"Gerda heeft de perfecte stem voor yoga nidra. Ze neemt je mee in volledige ontspanning doordat ze helemaal congruent is met wat ze doet. Ze is een professional die precies weet waar ze mee bezig is. Na de nidra ben je helemaal zen en je voelt je spanning wegglijden waardoor je hoofd weer helder wordt.

Het fijne is dat je zelf kunt bepalen wanneer je met yoga nidra bezig gaat en wanneer je een poosje bezig bent, merk je dat er meer rust in je is gekomen.

Echt een aanrader."
Tea Adema

Anderen over 'Terug naar je Hart'

Ik vind het een prachtige meditatie. Het raakt me. Dit is een hele fijne om lief te zijn voor mezelf.
Trudy Rehorst - Leenen
Heerlijke rustgevende meditatie. Knap je van op.
Sjoerdtje Jilderda

Dankjewel Gerda, voor deze fijne, ontspannende meditatie. Je hebt een hele fijne, rustige stem. Ik ben helemaal ontspannen.

De opdrachten die je erbij hebt gegeven, helpen mij om bewuster met mijzelf om te gaan. Ik ga de affirmaties uitdelen!
Lisa Lagerweij

Terug naar je Hart met Durf te Rusten yoga nidra

  • Laat je spanning los
  • Rust diep
  • Voel de liefde in je hart
  • Je dag wordt veel leuker
  • Je hoeft er niets voor te dóen
"De yoga nidra 'Terug naar je hart' heb ik verschillende keren ervaren. Ik vind het een fijne nidra die me in 20 minuten weer terug brengt bij mezelf. Mede door de stem van Gerda en de meditatie gericht op mijn hart. Elke keer voel ik me na de nidra rustig, veilig, liefdevol en geliefd. Elke keer voel ik dat op een andere manier in mijn hoofd en lichaam. Al naar gelang waar ik op dat moment rust en onrust voel.

Een fijne nidra voor beginners om te ervaren wat een yoga nidra precies is en met je doet. Voor gevorderden een kortere nidra die je focused meeneemt naar je hart."
Geke Walsma
Ja, ik ontvang graag de meditatie en het eBook ‘Terug naar je Hart’

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.