Gerda van der Lecq

Ga op miniretraite vanuit uit je eigen huis. 

Op woensdag 13 december laat ik je voelen hoe je thuis Licht, Vrede en Liefde kunt ervaren. Ik leidt je met behulp van een Durf te Rusten yoga nidra meditatie naar rust in je hoofd. 

Verbind je in deze donkere tijd moeiteloos met Licht, Vrede en Liefde.

Het is gratis.

Ja, ik meld me aan voor de
online MiniRetraite
'Licht Vrede en Liefde'
op 13 december om 20.00 uur

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Komt er een opname van de MiniRetraite Licht, Vrede en Liefde?
Ja, er komt een opname. Wanneer je je aanmeldt voor de gratis MiniRetraite krijg je na de tijd een link naar de opname in je mailbox. Deze opname kun je een tot en met maandag 18 december terugkijken. Het is erg fijn wanneer je er live bij bent, dat versterkt de energie. Mocht dat echt niet lukken, dan kun je alsnog meedoen en later terugkijken.

Hoelang duurt het?
Het duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Uiterlijk na 1,5 uur sluit ik de MiniRetraite af, maar als er daarna nog vragen zijn is daar ruimte voor.

Hoe kan ik me voorbereiden?
Het is fijn als je je in een omgeving bevindt waar je niet gestoord kunt worden. Zo kun je echt even naar binnen keren. Ook is het fijn dat je een plekje hebt waar je lekker kunt liggen. Zorg voor kussentjes en dekentjes. Je ligt namelijk een tijdje stil en zelfs als het warm is in de ruimte kun je dan snel afkoelen.
Zelf vind ik het altijd fijn om pen en papier bij de hand te hebben om inzichten en ervaringen op te schrijven.
Ook een lege blaas is een aanrader!

Hoe werkt het?
Voor de tijd krijg je van mij een zoomlink gemaild. Op 13 december kun je vanaf 19.45 inloggen in de zoomruimte. Vanaf 20.00 uur leidt ik je naar je innerlijke Licht, Vrede en Liefde. Je kunt mij zien en horen. Jij bepaalt zelf of je je camera aan of uit zet.

Ik heb nog een andere vraag?!
Mail me!

Ja, ik meld me aan voor de
online MiniRetraite
'Licht Vrede en Liefde'
op 13 december om 20.00 uur

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.