Diep Rusten is niet moeilijk!

Je hoeft alleen maar te gaan liggen en te luisteren...

Gratis 'Uurtje Rust' met Durf te Rusten yoga nidra meditatie.

Op woensdag 21 februari om 20.00 uur geef ik een gratis online ‘Uurtje Rust’.

Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt voor het grootste gedeelte lekker liggen en luisteren. Ik leid je ondertussen naar diepe rust die in een half uur tijd het gevoel van twee uur slaap geeft.

Kun jij wel wat rust en ontspanning gebruiken? Meld je dan direct aan.

Er komt tijdelijk een opname beschikbaar om terug te kijken. 

Meld je nu hieronder aan:

Ja, ik meld me aan voor een 'Uurtje Rust' op 21 februari om 20.00 uur

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Dank weer voor een heerlijke meditatie en ook de uitleg die je geeft. 

Het bevalt mij goed dit elke maandag avond te doen. “

Nelleke
Uurtje Rust


Het wekelijkse Uurtje Rust brengt me meer balans!"

Andrea
Uurtje Rust


"Door het Uurtje Rust voel ik rust, vertrouwen en ontspanning."
Ineke
Uurtje Rust


Het Uurtje Rust zorgt bij mij voor diepe rust, mooie inzichten en betere slaap."
Alet
Uurtje Rust


Veel gestelde vragen
~~~

Komt er een opname van het ‘Uurtje Rust’?
Ja, er komt een opname. Wanneer je je aanmeldt voor het gratis ‘Uurtje Rust’ krijg je na de tijd een link naar de opname in je mailbox. Deze opname kun je tot donderdag 29 februari terugkijken. Het is erg fijn wanneer je er live bij bent, dat versterkt de energie. Mocht dat echt niet lukken, dan kun je alsnog meedoen en later terugkijken.

Duurt het een uur?
Het zal deze keer langer zijn dan een uur. Hoelang precies staat niet van te voren vast. Ik deel namelijk met je hoe je ook verder Rust kunt ervaren met mij de komende tijd. Na het ‘Uurtje Rust’ vertel ik je daarover. Als je zo’n 90 minuten inplant voor jezelf is het zeker genoeg.

Hoe kan ik me voorbereiden?
Het is fijn als je je tijdens het uurtje rust in een omgeving bevindt waar je niet gestoord kunt worden. Zo kun je echt even naar binnen keren. Ook is het fijn dat je een plekje hebt waar je lekker kunt liggen. Zorg voor kussentjes en dekentjes. Je ligt namelijk een tijdje stil en zelfs als het warm is in de ruimte kun je dan snel afkoelen.
Zelf vind ik het altijd fijn om pen en papier bij de hand te hebben om inzichten en ervaringen op te schrijven.
Ook een lege blaas is een aanrader!

Moet mijn camera en geluid aan?
Allereerst, niks moet! Het belangrijkste is dat jij doet wat goed voelt voor jou. Ik vind het wel heel gezellig als je je camera aanzet. Zo is er meer contact en verbinding en zit ik niet tegen een zwart scherm te praten. 

Ik heb nog een andere vraag?!
Mail me!

Ja, ik meld me aan voor een 'Uurtje Rust' op 21 februari om 20.00 uur

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Dagen