Rust in je hoofd.

Is dit jouw dagelijkse staat? Of ver van je bed show?

Ontspan en Rust uit met Durf te Rusten yoga nidra meditatie

Herken je dit?


Je bent gespannen. Je nek en schouders zijn strak en pijnlijk. Regelmatig heb je daardoor hoofdpijn. Je hoofd staat nooit stil. Daardoor heb je nooit een gevoel van rust. Soms wordt je daar gék van. Er lijkt geen uitknop op je gedachten te zitten. 

 

Stel dat die uitknop voor je gedachten er wél is.  Stel dat je die uitknop zou vinden.


Stel dat je een manier vindt waardoor je je spanning kunt ontladen. Zowel uit je schouders, als uit je gedachten en emoties. 

negatieve gedachten

Durf te Rusten yoga nidra neemt jou mee op reis.  Je komt langs allerlei bezienswaardigheden in je lichaam, geest en ziel. Je ziet dat wat er is in een ander perspectief.  Ook heb je er een reisgids bij die uitleg geeft. Hierdoor leer je heel wat nieuws over dat wat er altijd al was. 

 

Yoga nidra leidt jou liefdevol naar een plek van rust.  Ze laat je ontspannen.  Regenereren. Opladen. Je maakt contact met de oneindige bronnen van energie en je zenuwstelsel komt hierdoor tot rust. 

 

Rust geeft je het vertrouwen dat je los mag laten.  Loslaten geeft je de ruimte om jezelf opnieuw uit te vinden.  Ruimte om op te staan, om te herrijzen als een phoenix.  

 

Opstaan vanuit rust. Vanuit een goede basis. Een stevige fundering. Opstaan vanuit contact met jezelf en jouw oneindige innerlijke wijsheid.

 

Óók jij kunt deze uitknop leren bedienen. Ook jij kunt diep rusten.

Durf te Rusten yoga nidra

Durf te Rusten yoga nidra

Jarenlang leefde ik in mijn hoofd. Mijn ratio had nooit pauze en ik kon alles heel goed beredeneren. Ik presteerde goed op school en daarna in mijn werk. Ik had ook een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. 


Wat ik niet kon was ontspannen. Mijn spieren in mijn nek en schouders waren als een brok beton. Ik was de hele dag door moe en ik kon niet goed slapen. 


Toen was er een burn-out. 


Om te herstellen heb ik geleerd hoe ik mijn lichaam kan voelen. Hoe ik kan herkennen wat mijn hoofd doet, en wat mijn lichaam wil. Ik heb geleerd hoe ik kan rusten en ontspannen. 


Dit transformeerde mijn hele leven. Ik sta nu zelf aan het roer van mijn leven. Natuurlijk heb ik geen invloed op mijn complete situatie. De huidige maatregelen illustreren dat heel mooi. 


Toch heb ik wel invloed op hoe ík erin sta. 


Hoe ik dat doe? Dat deel ik graag met je!

Wat ik kan, kun jij ook: maak weer contact met jouw vrouwelijke kant. Maak contact met jouw zachtheid en innerlijke wijsheid.
Maak contact met RUST.

Lijkt je dat wel wat? Ontspannen?! Rusten.... en niet meer al die gedachten in je hoofd die nooit uitgaan, maar stilte tussen de gedachten door? Het kan gemakkelijker dan je waarschijnlijk DENKT.


  • Stel je eens voor hoe je leven er uitziet als je diep kunt ontspannen…
  • Je knuffelt weer lekker veel met je kinderen, ze voelen dichterbij. Jullie picknicken lekker samen in het bos. Je geniet van de verbinding en laadt op.
  • Het lijk alsof alles gemakkelijker gaat, je werkt nu zelfs vrolijk je achterstallige klusjes weg. ’s Avonds kook je eindelijk weer iets nieuws, gewoon omdat je inspiratie hebt.
  • Je ontspant en rust uit zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je gaat alleen maar liggen en luistert....


Yoga Nidra heeft mij geholpen om tijd voor mijzelf te nemen, een rustmoment op de dag. Ik ga het zeker inpassen.

Durf te Rusten yoga nidra
Vrouw, 46 jaar, uit Burgum

Ik voel me rustiger, ben liever voor mezelf en bewuster dat ik doe wat ik kan (goed genoeg).

Durf te Rusten yoga nidra
Vrouw, 38 jaar, uit Gytsjerk

Na de nidra ben je helemaal zen en je voelt je spanning wegglijden waardoor je hoofd weer helder wordt.

Gratis yoga nidra meditatie
Tea Adema

In 40 dagen ga je via Rust - Loslaten en Opstaan terug naar jezelf. De ruis in je hoofd is niet meer alles dominerend. Je weet nu hoe je de maalstroom tot rust kunt brengen.

Rust in je hoofd

Dagelijkse meditatie

In drie fases ga je door het dagelijks beoefenen van Durf te Rusten yoga nidra meditatie ontdekken hoe je een spaak kunt steken in het al maar doordraaiende wiel van gedachten. Je wordt je bewust van je patronen van denken en reageren. Je ontdekt hoe je spanningen los kunt laten. Je nodigt vertrouwen en veiligheid uit in je lichaam en krijgt weer een fijne relatie met jezelf.
Durf te Rusten yoga nidra

Audiolessen

Naast de dagelijkse beoefening van Durf te Rusten yoga nidra leg ik je in audiolessen uit wat het is en hoe het werkt. Zo kun je namelijk nog beter VOELEN wat er gebeurt. Je krijgt de context die je helpt en de ervaring leert dat deelnemers daardoor ook nog tot een jaar later dagelijks of regelmatig de meditaties blijven beoefenen.
Rust in je hoofd

Wekelijkse live sessie

Vanaf 1 februari is er elke week ook een live sessie. Hierin is ruimte voor vragen en extra uitleg. Dit contactmoment helpt je ervaring te verdiepen en dieper te duiken in waar jij in vastloopt zodat je met kleine aanpassingen nog meer uit deze Rustkuur kunt halen. Ook nemen we ruim de tijd voor rust. 
Kom terug bij jezelf. Maak contact met je innerlijke wijsheid

Meditaties

Je krijgt 4 meditaties. 1 voor elke fase: Rust, Loslaten en Opstaan en nog een extra wat kortere meditatie voor de afwisseling. Het zijn allemaal nieuwe meditaties speciaal geschreven voor dit programma. 


Je krijgt ook 3 korte ingesproken oefeningen van ongeveer 5 minuten die je naast de meditaties kunt doen. Ook kun je deze oefeningen doen op de dag dat het je echt niet lukt om een yoga nidra meditatie te doen om toch je aandacht bij het programma te houden.


De audiobestanden kun je allemaal downloaden en dus voor altijd blijven gebruiken. 

De rustkuur is al begonnen.

Wil je als eerste informatie over de volgende rustkuur ontvangen? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Rust in je hoofd


arrow_drop_up arrow_drop_down