Verstillen & Verzachten

Lieve Vrouw,

De donkere tijd is begonnen, de nachten zijn langer dan de dagen en de natuur begint zich al naar binnen te keren.

Ook wij mensen hebben er baat bij om in de winter tijd te maken om te verstillen. Zo kunnen we verteren wat we meegemaakt hebben en ons weer opladen om in de lente weer te ontspruiten en groeien.

Naar binnen kijken kan eng lijken, maar het hoeft het niet te zijn.

Wat als je mag verstillen en verzachten met liefde voor jezelf?

Dat je mag kijken naar jouw proces vanuit liefde, in verbinding met een kleine groep vrouwen?

Het helpt je om je intentie helder te maken voor het nieuwe jaar. Je plant het zaadje en verzorgt het zodat het als vanzelf kan ontspruiten wanneer het daar klaar voor is.

Dit is wat de Deep Dive Verstillen & Verzachten oplevert:

✓ Innerlijke Rust en Kalmte: in de drukte van het leven van alledag is rust zeldzaam. Verstillen & Verzachten geeft je de kaders om jezelf tijd en ruimte te gunnen en daarmee je gevoel van welzijn te vergroten.

✓ Emotionele Verzachting: tijdens de cacaoceremonies leer je hoe je emotionele blokkades kunt loslaten en jezelf kunt openen voor diepgaande verbindingen. Dit proces kan leiden tot een gevoel van bevrijding en emotionele ontlading, waardoor je je lichter en vreugdevoller voelt.

✓ Zelfreflectie en Groei: Het Yule Ritueel geeft je de begeleiding om jezelf beter te leren begrijpen en je jaardoelen op te schrijven. Het helpt je om richting te geven aan je leven en stappen te zetten om je doelen te bereiken. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit ZIJN.

✓ Ondersteuning: Wanneer je deelneemt aan Verstillen & Verzachten wordt je deel van een groepje van gelijkgestemden die gaan voor persoonlijke groei en verbinding. Dit helpt als motivatieversterker. Met maximaal 5 deelnemers blijft het intiem en persoonlijk.

Het programma:

Verstillen en Verzachten begint in november 2023. We beginnen met een online intake waarbij je reflecteert op waar je staat en wat je graag zou willen. Op basis daarvan bepalen we je intentie. Dit geeft je richting in de reis van verstillen en verzachten en zorgt ervoor dat je niet verdwaalt.

Elke week is er een live online meditatieles: het Uurtje Rust. Dit helpt je om te rusten en los te laten.

✓ In een groepsapp houden we contact zodat je aandacht bij het verzachten blijft.

✓ Op 24 november, 12 januari en 1 maart komen we fysiek bij elkaar in mijn praktijk in Noardburgum voor een cacaoceremonie. We gaan hier echt de verdieping in. Een moment om tijd te nemen voor jezelf. Inloop 9.15 en na de tijd lunchen we samen. Het is tot ongeveer 13.30 of zolang het duurt.

✓ Van 21 december tot 6 januari doe je ook mee aan het Yule Ritueel. Dit is een oud ritueel dat ook in onze streken vroeger bewust beleefd werd. Het gaat over contact met je intuïtie en intenties maken voor het komende jaar. Dit wordt begeleid met inspirerende filmpjes, yoga nidra meditaties en een werkboek. Dit werkboek wordt tegelijk je naslagwerk voor het komende jaar.
We

We gaan 4 maanden met elkaar op reis, en je legt daarmee een basis voor heel 2024.

Ben jij ook toe aan Verbinding, verstilling en verzachting?

Je bent van HARTE welkom.

Vier maanden op reis naar binnen
Je investering voor deze Deep Dive Verstillen en Verzachten zoals hiervoor beschreven is € 777,-* of 3 maandelijkse termijnen van € 267,-*

 

*Ben jij al lid van Uurtje Rust? Dan krijg je uiteraard je lidmaatschapsbedrag als korting op dit programma. Stuur me persoonlijk een berichtje en ik verwerk het in het tarief.

All-In
Wil je je ervaring all-in maken? Dan spreken we tussendoor ook 3 keer live af voor een sessie naar jouw keuze. De mogelijkheden zijn Energetische ZenShiatsu, Cacao en yoga nidra meditatie.

✓ We gaan echt de diepte in, dus de afspraken duren 1,5 tot 2 uur.

✓ Daarnaast heb je ook de hele periode mogelijkheid tot privé whatsapp contact.

Je investering is dan € 1247,-* of 3x €422,-*

Meld je aan via de knop hieronder. 
Let op: Aanmelden kan tot en met zondag 5 november, of tot het vol is!

Wil je meedoen en ben je al lid van Uurtje Rust? Of liever betalen in termijnen? Mail me dan even! Dan stuur ik je de factuur met korting of in delen.

Liefs,

Gerda

Dank weer voor een heerlijke meditatie en ook de uitleg die je geeft. 

Het bevalt mij goed dit elke maandag avond te doen. “

Nelleke
Uurtje Rust


Het wekelijkse Uurtje Rust brengt me meer balans!"

Andrea
Uurtje Rust


"Door het Uurtje Rust voel ik rust, vertrouwen en ontspanning."
Ineke
Uurtje Rust


"Het Uurtje Rust zorgt bij mij voor diepe rust, mooie inzichten en betere slaap."
Alet
Uurtje Rust