• Gratis

 • Gratis direct beginnen

  Schrijf je in voor het eZine 'Het Rustdruppels' en je ontvangt direct een yoga nidra meditatie in je mailbox. Je kunt dan meteen gaan rusten! Ga liggen, luister en wees lief voor jezelf. In 'Het Rustinfuus' geef ik je druppelsgewijs informatie over rust. Je krijgt dus zo nu en dan druppeltjes rust in je mailbox. Sluit het toch niet aan bij jou, dan kun je je onderin elke mail gemakkelijk weer afmelden.

  Schrijf je in

 • Yoga Nidra is een meditatievorm uit de yogaleer. Vertaald betekent het ‘slaap van de yogi’. Tijdens yoga nidra ga je naar een staat van bewustzijn die tussen slapen en waken inhangt. Je hersenen komen tot rust en als je je hersengolven zou meten zou je denken dat je diep slaapt. Toch ben je helder en aanwezig.

  Door naar deze staat te gaan, zak je weer in je lichaam. Je lichaam krijgt de ontspanning en rust die het nodig heeft om te kunnen functioneren. Het maakt je kalmer, helderder en meer uitgerust.

  Het is een ideale manier om je lichaam te leren voelen. En het mooie is, je hoeft niets te doen. Je gaat lekker liggen met een kleedje om warm te blijven en je luistert naar de meditatie.

  Ben je nieuwsgierig en wil je meteen beginnen? Download dan nu de gratis meditatie. Deze duurt ongeveer een kwartier. Een kwartiertje is altijd wel te vinden op een dag!

  • Ja, ik ontvang graag de GRATIS Yoga Nidra en meld me direct aan voor eZine 'Rustdruppels'.

    

   dit veld niet invullen s.v.p.