Hoe zou het zijn als jij jezelf een Uurtje Rust per week gunt?

Heb je enig idee wat een Uurtje échte Rust voor jou kan doen? Stel je eens voor dat je elke week zo’n uurtje rust kunt hebben. Zonder moeite de natuur volgen. Naar binnen keren in deze tijd waarin we vooral alert zijn. Durf te Rusten yoga nidra helpt daarbij zonder dat je er iets voor hoeft te dóen. 

Ik kan je daarbij helpen.

Sinds oktober 2022 geef ik wekelijks op maandag om 20.00 uur een Uurtje Rust met Durf te Rusten yoga nidra. Er is hierdoor al een bibliotheek opgebouwd met 60+ Uurtjes Rust!

Onderwerpen als Dankbaarheid, Kalmeer je Zenuwstelsel, Zachtheid, Grenzen en Rust zijn al aan de orde gekomen. Ook Dansen in de Regen, Zwemmen met Dolfijnen en Je bent Veilig staan al in de bibliotheek.

Elke week wordt je aan de hand van het onderwerp een uur meegenomen in bewustwording van jezelf, 5-10 minuten fysieke oefeningen en een lange yoga nidra meditatie zodat je alle lagen van je zijn kunt ontspannen.

Zo lang je lid blijft heb je toegang tot de bibliotheek, dus kun je op maandagavond niet? Dan kun je op je eigen moment de opname terugkijken. Herhalen kan ook zo vaak je maar wilt. 

Als moeder van jonge kinderen, ondernemer en mede-eigenaar van een klushuis weet ik hoe het voelt als je denkt geen tijd te hebben om te rusten. Jarenlang heb ik in overlevingsstand geleefd. Zeker toen onze kinderen ‘s nachts vaak wakker waren. Dat duurde zo’n 5 tot 6 jaar. 

Ik weet hierdoor tot hoeveel we in staat zijn als mens. Hoe veerkrachtig we zijn, en dat we over het algemeen veel sterker zijn dan we denken.

In de Friese cultuur waarin ik opgegroeid ben was er geen tijd voor rust. Niks doen is lui. Ontspannen doe je door werk af te wisselen met ander werk. Dit werkte voor mij helaas niet. 

Toen ik begin 20 was belandde ik al in een burn-out. Heel lastig, maar een geweldige leerschool. Het heeft ervoor gezorgd dat ik op ontdekkingstocht ben gegaan. Hierdoor ben ik van mijn hoofd afgezakt in mijn hart en buik. 

Nu ik mijn hoofd- hart en buik met elkaar kan verbinden heb ik meer balans gevonden. Ook heb ik meer diepgang en magie gevonden, wat het leven een stuk leuker maakt! 

Mijn kennis en ervaring deel ik in mijn shiatsu praktijk waarbij ik holistisch kijk naar de persoon. Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar gids het lichaam en de persoon in de omstandigheden zodat het zelf kan helen.

Online doe ik hetzelfde met Durf te Rusten Yoga Nidra meditatie. Ik had deze vorm van moeiteloos ontspannen graag veel eerder gekend!

Gerda van der Lecq – Postma
Meer dan 13 jaar Energetisch ShiatsuTherapeut. 

Het ‘Uurtje Rust’:

 • Geeft je met gemak diepe rust alsof je 2 uur hebt geslapen.
 • Motiveert om ook écht rust te nemen zodat je het elke week blijft doen.
 • Geeft je elke week een uurtje vakantie.
 • Nodigt je uit lief te zijn voor jezelf, iets waar je eigenlijk normaal nooit de tijd voor neemt.
 • Laat je contact maken met zachtheid en je vrouwelijke energie. Dat kan ook als man.
 • Brengt je hoofd tot rust zodat je weer ruimte voelt voor ontspanning.
 • Laat je voelen: ‘Ik ben precies goed zoals ik ben’.

Tijdens het wekelijkse ‘Uurtje Rust’ kun je meeliften op de stok achter de deur van elkaar live online ontmoeten. 
Na de live bijeenkomst zet ik de opname in de online leeromgeving, zodat je ook terug kunt kijken als je een keertje moet missen. Ook kun je herhalen als je vaker rust wilt. 

We mediteren live met een groep. Dit geeft letterlijk een extra dimensie. Het voelt anders dan wanneer je alleen zelf een meditatie opzet. Ook het terugkijken van zo’n bijeenkomst geeft een ander gevoel dan een vooraf opgenomen filmpje.

Wees je bewust van dat je niet alles zelf kunt. Door je te verbinden en te luisteren naar iemand anders krijg je andere inzichten dan wanneer je in je eigen kringetje rond blijft lopen.

Ik wil graag als eerste weten wanneer de deuren van Uurtje Rust weer opengaan!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Dit krijg je:

 • Wekelijks ‘Uurtje Rust’ op maandagavond 20.00 uur. (m.u.v. vakanties)
 • Toegang tot de opnames in de online leeromgeving zolang je lid bent.
 • Elke maand een audio meditatie uit de live ‘Uurtjes’ die je kunt downloaden en blijven gebruiken.
 
 • Bonus  Voor zolang je lid blijft krijg je ook toegang tot de 60+ opnames van ‘Uurtje Rust’ die er al zijn. Zo kun je direct beginnen met rusten!

 

De investering is € 111,- voor 3 maanden. 

Op dit moment zijn de deuren voor Uurtje Rust gesloten.

Wil je als eerste weten wanneer je weer in kunt stappen? Meld je dan aan voor de interesselijst hieronder.

Dank weer voor een heerlijke meditatie en ook de uitleg die je geeft. 

Het bevalt mij goed dit elke maandag avond te doen. “

Nelleke
Uurtje Rust


Het wekelijkse Uurtje Rust brengt me meer balans!"

Andrea
Uurtje Rust


"Door het Uurtje Rust voel ik rust, vertrouwen en ontspanning."
Ineke
Uurtje Rust


"Het Uurtje Rust zorgt bij mij voor diepe rust, mooie inzichten en betere slaap."
Alet
Uurtje Rust
Ik wil graag als eerste weten wanneer de deuren van Uurtje Rust weer opengaan!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.